OPREMA DOO PODGORICA
STIHLPODGORICA CRNA GORA
STIHLPODGORICA CRNA GORA
STIHLPODGORICA CRNA GORA
Početna > STIHL Motorne testere > Električne motorne testere
STIHL ELEKTRIČNE MOTORNE TESTERE
ZA SREĐIVANJE OKUĆNICE

Nove STIHL električne testere predstavljaju jednu posebnu klasu. Idealne su za upotrebu u zatvorenim prostorijama zato što su tihe, snažne i bez emisija,
na primer u izgradnji i širenju trgovine.

STIHL MSE 141
STIHL MSE 141
Električna testera – Lagana, jednostavna za rukovanje sa dobri učinkom sečenja. Dobra ergonomija za rad bez primene velike snage, sa kočnicom lanca. QuickStop Super, transparentnim rezervoarom za ulje, taštitom od preopterećenja.

Napon: 230V
Rezna dužina mača: 30 cm
Snaga: 1.4 kW
STIHL MSE 170 C-Q
STIHL MSE 170 C-Q
Električna testera za uređenje prostora oko vašeg doma. Tiha i bezbjedna. Quickstop super kočnicaza siguran rad u kombinaciji sa STIHL Ematic sistemom za idealno podmazivanje lanca

Napon: 230V
Snaga: 1,7kW
Težina: 4,2kg
Vodilica: 30cm
STIHL MSE 190 C-Q
STIHL MSE 190 C-Q
Veoma dobra za gradnju i sječu ogrjevnog drveta, sa poboljšanim kapacitetom rezanja. Optimalna ergonomičnost za jednostavan rad sa uštedom snage, kočnica za lanac QuickStop Super, kod puštanja zadnje ručke lanac testere se odmah zaustavlja, mekana drška za dobar položaj i prijatan rad, zaštita od preopterećenja.

Preporučena dužina vodilice cm/inch 30cm/12"
Nominalni napon V 230
Izlazna snaga kW 1.9
Težina kg 1) 4.4
STIHL MSE 210 C-B
STIHL MSE 210 C-B
Nova električna testera sa velikim kapacitetom sečenja. Veoma dobra ergonomičnost za rad sa uštedom snage. Brzi zatezač lanca za jednostavno i bezbedno naknadno zatezanje lanca bez alata, udobna ručka za prijatan rad, kočnica lanca QuickStop Super, zatvarač za ulje bez alata za jednostavno i bezbedno punjenje uljem za podmazivanje lanca, zaštita od preopterećenja.

Preporučena dužina vodilice cm/inch 35cm/14"
Nominalni napon V 230
Izlazna snaga kW 2.1
Težina kg 1) 4.6
KATEGORIJE PROIZVODA
Copyright © 2019 OPREMA DOO MONTENEGRO