MALTERISANJE KOTOR Tel: +382 67 016 109


MALTERISANJE ZIDOVA - FASADA KOTOR Tel: +382 67 016 109

MALTERISANJE KOTOR
MALTERISANJE KOTOR

MALTERISANJE KOTOR
 

MAŠINSKO MALTERISANJE
Bilo da treba da izmalterišete plafon ili zid, dobra priprema površine jeste ključ uspješnog posla.

Malterisanje je neophodno za dobijanje specijalno obrađenih, ravnih i glatkih zidova. Pored toga malterisanjem se štite zidovi od atmosferskih uticaja, postižu se visoka toplotno - izolaciona svojstva kao i bolji estetski izgled samih zidova. U pripremanju podloge najvažnije je čišćenje a što se sastava maltera tiče on mora da prati podlogu na koju se nanosi. Da bi se malter nanosio na zidove potrebno ih je nakvasiti vodom. Podovi takođe treba da budu dobro očišćeni kako bi malter koji otpadne mogao da se iskoristi i nanese na zid.
Najbolje pripremiti određenu količinu maltera dovoljnu za malterisanje u vremenu od oko pola sata. Ne preporučuje se malterisanje kada je temperatura ispod 5 stepeni, u suprotnom se dodaju aditivi za brže vezivanje.
Mašinsko malterisanje je malterisanje gdje se uz odgovarajuće mašina nanosi fabrički pripremljen malter - mašinski malter,koji se doprema u džakovima ili u rinfuzi pomoću silosa. Za razliku od klasičnog malterisanja, mašinsko malterisanje ima određene prednosti: Brže izvođenje radova, Veći stepen iskorišćenja materijala usled manjeg rastura, Znatno veći dnevni učinak, Niži troškovi radne snage zbog uštede na ljudskim resursima, Čistije gradilište, Lakši način manipulacije materijalom, Ujednačeni kvalitet materijala.


KONTAKTIRAJTE NAS NA Tel: +382 67 016 109
E-mail:  studiomont55@gmail.com
MASINSKO MALTERISANJE KOTOR
MASINSKO MALTERISANJE KOTOR
MALTERISANJE KOTOR
MALTERISANJE KOTOR
KONTAKT FORMA
POŠALJITE NAM UPIT ZA PONUDU

ŽELITE REKLAMU ZA VAŠ BIZNIS?


TEL: +382 69 720 808, +382 69 100 140

CONTACT US MONTENEGRO BIZNIS

IZRADA WEB SAJTOVA PODGORICA CRNA GORA - RESPONSIVE WEB DESIGN PODGORICA  - Tel: +382 69 720 808, +382 69 100 140
www.montenegrobiznis.com


MONTENEGRO BIZNIS je internet portal servisnog i reklamnog sadržaja, kreiran sa željom da na jednom mjestu objedinmo sve servisne informacije o biznisima i djelatnostima u Crnoj Gori, a ujedno da služi i za prezentiranje klijenata sajta, to jest reklamiranje  Vaše firme i Vašeg biznisa. Preko web prezentacije u okviru biznis sajta  svaki član  ima mogućnost da posjeduje jednu ili više web stranica sa tekstom, fotografijama, banerima i video klipovima
(zavisno od dogovora).
Za više informacija kontaktirajte na tel: 069 720 808  i  069 100 140.
PRATITE NAS

© 2018 MONTENEGRO BIZNIS . All Rights Reserved.


Designed by MONTENEGRO BIZNIS